Povedali o nás ...

Ďakujeme škôlke za úžasný pre nášho Šimiho strávený rok a štvrť. Boli sme nadmieru spokojní s každým jedným dňom, s pedagógmi, programom i stravou. Ešte raz vrelá vďaka a prajeme veľa veľa úspechov.
rodičia Červenkovci 31.8.2016

Dnešný deň bol pre mňa extrémne emocionálny a nebol som schopný zo seba dostať skoro žiadne slovo...tak sa to teraz pokúsim napraviť. Evka, urobila si úžasnú vec keď si súhlasila a dala tým Alexovi šancu chodiť do škôlky. Zároveň si mi tým " vybavila " asi najťažší job na svete, ktorý sa ale nakoniec skončil tým, že z Alexa sa stal ku koncu naozajstný škôlkár a vidieť to bol pre mňa úplne neskutočný a nezabudnuteľný zážitok. On Vám to možno nevedel dať tak najavo ako iné deti, ale chodil do Vašej škôlky veľmi rád, a často si pozerá videá čo som mu nahral. Veľa vecí ktoré sa tam naučil a prežil by nemal šancu nikdy zažiť ani keby sme sa neviem ako snažili. Ešte raz ďakujem každému kto mu na jeho neľahkej ceste k ozajstnému škôlkárovi pomáhal a všetkým Vám prajem  v živote len to najlepšie !!!
René Velický 31.8.2015


Škôlka Hrášok je výborna voľba nielen pre rodiča, ale v prvom rade pre dieťa. Dávidka sme zverili do dennej starostlivosti ako 20 mesačného. Okrem profesionality sme sa stretli s veľmi ľudským prístupom, bolo vidieť aj cítiť nie len z atmosféry v škôlke,  ale aj z nálady dieťaťa, že sa jedná o zariadenie v ktorom je o  deti veľmi dobre postarané (aktivity, angličtina, učenie rôznych návykov, edukácia)  - všetko malo hlavu a pätu.  A ja ako matka som nemala stres, že moje dieťa je v zlých rukách. Ďakujem celému kolektívu škôlky, že Dávidko mohol svoje prvé roky  stráviť práve u Vás.
Nataša Ďuricová 24.8.2016


Najlepšia referencia je tá od dieťaťa, naša Linduška začínala v Hrášku ako 20mesačná, teraz má 5,5 roka a stále spomína na jej MILOVANÚ škôlku Hrášok . Ako rodičia môžeme len poďakovať celému kolektívu v školke, veľká vďaka za všetko!
Jana Štubňová 19.8. 2016

Vynikajúca škôlka! Veľmi odporúčam. Moja Emmka chodila denne 3 roky a milovala to tam. Je skvelé, že pani učiteľky majú citlivý trpezlivý prístup, veľmi sa mi páči, že dávajú stále nové fotky a videa. Toľko aktivít čo s deťmi robia je úplne úžasné. A najviac sa teším, že môj dvojročný už chodí tiež :) ďakujeme!
Broňa Biela 10.8.2016

Škôlka Hrášok znamenala prvý krôčik, pre moju vtedy 20 mesačnú dcérku, do sveta detí a samostatnosti. Pani učiteľky to zvládli na jedničku s hviezdičkou, dcérka doteraz nevie na nich zabudnúť, ako jej tam bolo dobre. Toľko sa toho naučila a videla. Este raz ďakujeme a držte sa aj naďaľej v tak vysokom štandarde.
Naďa Kacera 10.8.2016


Školka Hrášok je TOP! Najlepšia školka na okolí. Veľmi milé pani učiteľky, skvelý prístup k detičkám, učenie hrou a kopec zábavy. Náš syn zbožňoval túto škôlku, veľmi rád tam chodil. Jednoznačne odporúčam každému! 
Terézia Zacharová 9.8.2016


Jednoznačne TOP medzi škôlkami :-D Obom naším drobcom sa neskutočne páči (la). Radosť chodiť do školky pre šťastné deťúrence, ktoré koľko krát ani nechceli ísť domov ešte :-DD 
Barbora Segeňová 9.8.2016

Dnes je Jakubkov posledný deň v škôlke Hrášok. Veľmi radi by sme sa všetkým v škôlke poďakovali za ich prácu a láskavý prístup, ktorý vplýva nie len na deti, ale aj na citlivejších rodičov. Škôlka bola počas posledných štyroch rokov pre Jakubka druhým domov. Ráno sa vždy  do škôlky tešil a podvečer sa hneval, že už musí isť domov. V škôlke prežil veľkú časť svojho života a bola to jedna z najlepších vecí, ktoré ho postretli. Prvé dni sa nás poctivo držal za nohu, ale vďaka šikovnému prístupu Evky alebo Andrejky ho nebolo treba veľmi "presviedčať". Kubi bol mimoriadne živé dieťa, ktoré neobsedelo ani minútu, tak bolo jasne, že to bude s ním trošku náročnejšie a pani učiteľky budú mať viac práce. No aj napriek tomu Jakubko robil veľké pokroky - úžasná organizácia, program a skvelý prístup pani učiteliek spravil priam zázraky a nám rodičom to veľmi uľahčilo fungovanie s našim dietkom. Najkrajšie na tom vždy bolo, keď nás každé poobedie pani učiteľky vítali s úsmevom a za to ich budeme veľmi obdivovať, za ich prácu a najmä ako to perfektne zvládajú. Postupne však Jakubko dospel a veríme, že robil radosť nie len nám, ale aj pani učiteľkám. Stal sa z neho "stály inventár" škôlky, ktorý strašne veľa zažil a videl vďaka Vám, milý kolektív Škôlky Hrášok. Ďakujeme. 
Spokojní rodičia Jakubka Kitku 29.7.2016


Ďakujem škôlke Hrášok za starostlivý a odborný pristup, krásny program a príjemné prostredie ktoré vytvarajú. Tánička sa veľa naučila a bude v dobrom na Vás spomínať. 
Adriana Krchniaková 29.7.2016

Reakcia na Noc v škôlke/ Vítame leto:
Opäť parádne zorganizované so super nápadmi, pre deti veliký zážitok. ĎAKUJEME 
Lucia Červenková 1.7.2016


Mili kolektív škôlky, Chcela by som sa vám aspoň takto poďakovať za super odvedenú pracu s našimi detičkami. Staráte sa o naše detičky s profesionálnym a zároveň láskavým prístupom. Spoznali ste ich prednosti i nedostatky, s citom upozorňujete na chybičky, často krát ste sa namáhali, vložili do práce celé svoje ja a určite verím, že ste mali aj veľakrát pocit, že sa výsledný efekt stratil, ale nie je to tak. Všetko žije v našich drobcoch, v ich hlavičkách a srdiečku. Dokázali ste skutočne veľa. Z našich krpcov vyrástli šikovní predškoláci, a to je vaša zásluha. Velmi si vážim Vašu prácu a všetko čo do nej vkladáte. Výborná škôlka, profesionalita, ľudský prístup. Vrelo odporúčam !!! Ďakujem 
Jana Janáček 15.5.2016

Najsamlepšia škôlka pre deti, každý deň nový program, učenie formou hry, naozajstní kamaráti, manažment  a výchova so srdcom 
Jana Meliseková 11.3.2016


Reakcia na Noc v škôlke/Halloween:
Ďakujeme za skvelú akciu, za Váš čas, nápady i odvahu ostať s našimi deťmi. Ste užasné! Miško je nadšený, toľko rozpráva čo všetko bolo super... Vďaka
Ľubka Jurčová 29.10.2015

 
Naše priestory
Please wait while JT SlideShow is loading images...
Photo Title 1